Diensten

Onze diensten
U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van administratie, accountancy en belastingen. Wij werken met een team waarbij ieder zijn eigen expertise heeft.

Administratie
Administratie is een breed begrip. Onze dienstverlening op het gebied van administratie is ook breed en veelzijdig. We kunnen voor u de complete boekhouding voeren. Tevens kunnen we, zoals we dat noemen, deel-administratie verzorgen. Daarnaast kunt u ook bijvoorbeeld alleen de loonadministratie door ons laten uitvoeren. Alles daar tussen is mogelijk.

Wilt u zelf de administratie uitvoeren maar weet u niet precies hoe? Of wilt u dat wij even over uw schouder mee kijken? Bij ons kunt u terecht voor advies over het voeren van uw administratie. Dit kan basic zijn, maar ook geavanceerd.

Accountancy
Onder accountancy kunnen we meerdere dingen verstaan. Onze kernactiviteit is het samenstellen van jaarrekeningen. De jaarrekeningen worden aangevuld met bijbehorende conclusies en aanbevelingen. De complete jaarrekening zullen we uitvoerig met u doorspreken. Hierbij kijken we naar u als ondernemer en naar de onderneming zelf. Door onze cliënten worden onze adviezen ervaren als doorgaans sterk en praktisch van aard.

Belastingen
“Onze cliënten behoren geen cent meer belasting te betalen dan strikt noodzakelijk en onvermijdelijk is”, zo luidt ons devies. Tot ons adviespakket behoort het vermijden van belastingheffing op een legale manier. We kunnen hier ook spreken over het vermijden van fiscale klippen. We noemen dit ook wel ‘de fiscale regie’. Wij zijn voorzien van een grote aangiftepraktijk. Hierin zoeken we naar voordelige en passende oplossingen. Er is genoeg kennis in huis op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen. Bij de belastingdienst komen wij op voor onze cliënten met pleitbare standpunten. Wij zullen in beroep gaan als een redelijk compromis door de belastingdienst wordt afgewezen. Wanneer nodig betrekken we externe adviseurs bij complexe problemen met een belangrijk financieel belang.

Kortom: Wij kennen het klappen van de zweep over de gehele breedte van het fiscale werkterrein. Daarnaast behartigen wij de belangen van onze cliënten. Samen met u zullen wij kijken waar de behoefte ligt. Op die plek zullen wij u en uw onderneming ondersteunen. Neem gerust contact op voor een kennismaking of meer informatie.

Administratie-rekenmachine